Imprimir

Ja hi ha guanyadors del concurs Cursa Sant Vicenç organitzat pel Club Atlètic Mollet

Redacció | 09 de Gener de 2019

Aquest dimarts, 8 gener, el Club Atlètic Mollet va fer el sorteig del Concurs de fotos històriques de les vint edicions de la Cursa Sant Vicenç. El sorteig es va realitzar entre les 83 persones (64 homes i 19 dones) que han aportat fotos per crear un àlbum en línia de les vint edicions de la Cursa Sant Vicenç. Es tracta de més de 300 fotos, que pròximament formaran part de l'apartat CursaSantVicenç/ArxiuHistòric del web del Club Atlètic Mollet.


Els guanyadors del concurs, segons ha informat l'entitat esportiva, han estat Jaime Blanco i Fabiola Herrero. El premi és un dorsal masculí i un dorsal femení, entre les persones que han participat del concurs, per córrer la XX edició Cursa Sant Vicenç 2019, del pròxim 27 gener.
El Club Atlètic Mollet, per altra banda, vol agrair la col·laboració de l'Ajuntament de Mollet del Vallès per compartir el seu arxiu fotogràfic de la cursa amb el club.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/esports/ja-hi-ha-guanyadors-concurs-cursa-sant-vicenc-organitzat-pel-club-atletic-mollet/20190109161848032372.html


© 2019 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO