Imprimir

Les infermeres del Vallès Oriental reunides a Mollet per parlar del seu futur

Redacció | 31 de de març de 2017

infermeres
La reunió es va fer a Mollet

El projecte RESET vol definir un nou model d'organització del col•lectiu

Infermeres de tot el Vallès oriental varen participar aquest dijous a l'Auditori de L'Hospital de Mollet en el projecte RESET, una iniciativa per debatre i arribar a consensos sobre quines són les qüestions que afecten el seu dia a dia i que han de guiar el canvi en la seva organització col·legial, el Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB).

La corporació que representa a més de 40 mil infermeres i infermers de la demarcació de Barcelona està immersa en un procés participatiu, el Projecte RESET, per definir-ne un nou model d'organització que ajudi a seguir desenvolupant la professió d'infermera i doni resposta a les seves necessitats professionals, formatives i de representació.

Es tracta d'un procés mai fet abans en el si d'una organització col·legial i en el que les infermeres vallesanes podran fer sentir la seva veu.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/infermeres-valles-oriental-reunides-mollet-per-parlar-seu-futur/20170331120337000882.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO