Imprimir

Idneo de Mollet anuncia que contractarà un centenar d'enginyers durant aquest any

RD | 31 de de maig de 2019

L’empresa de Mollet Idneo, companyia tecnològica especialitzada en el disseny, desenvolupament, validació i fabricació de productes i serveis d'alt valor afegit per als sectors de mobilitat, tecnologia mèdica i la Internet de les coses, ha anunciat que té previst contractar un centenar d'enginyers durant el 2019.

“Les noves incorporacions aniran destinades a cobrir posicions d'alt valor afegit de sectors com la mobilitat, les tecnologies mèdiques i la Internet de les coses, amb projectes punters per a companyies de referència en l'àmbit mundial vinculats, per exemple, al cotxe connectat i autònom o al desenvolupament d'equipaments mèdics per al diagnòstic de malalties”, expliquen des de l’empresa molletana.
La majoria de noves feines principalment s'ubicaran al Centre Tecnològic de Mollet del Vallès, tot i que també es cobriran llocs en l'àmbit internacional i "in company" en clients de primer nivell.
Aquestes contractacions, expliquen des d’Idneo, tenen l'objectiu de donar resposta a l'important creixement que està experimentant la companyia, amb seu central a Mollet del Vallès (Barcelona), oficines a Silicon Valley (Estats Units), abast global i més de 400 empleats en l'actualitat, també coneguts com a "Dreammakers" (creadors de somnis).

En paraules de Raúl Lucas, CEO d'Idneo, "es tracta d'una molt bona oportunitat de formar part d'una companyia tecnològica única pel seu caràcter multisectorial i per la seva nova manera d'entendre l'enginyeria, creant solucions que millorin la vida de les persones, mitjançant el desenvolupament de tecnologia per a la mobilitat, la connectivitat i el sector mèdic. La nostra filosofia 'Are you an engineer or a Dreammaker?' I la nostra nova visió de l'enginyeria no només es reflecteixen en les nostres solucions sinó en la nostra manera de treballar i d'afrontar els reptes".

Idneo ofereix un gran suport en el desenvolupament del pla de carrera professional dels seus empleats, amb la possibilitat de mobilitat internacional i programes de formació.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/idneo-mollet-anuncia-contractara-centenar-denginyers-durant-aquest-any/20190531162348033111.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO