Imprimir

El grup municipal del PSC Mollet renuncia a l'aportació municipal dels pròxims tres mesos per destinar-la a la emergència sanitària

Jordi Abayà | 26 de de març de 2020

Mireia Dionisio, primera secretaria del PSC de Mollet en un acte de campanya
Mireia Dionisio, primera secretaria del PSC de Mollet en un acte de campanya

El grup municipal del PSC Mollet ha anunciat aquest dimecres que renuncia a l'aportació municipal dels mesos de març, abril i maig amb la finalitat que aquests recursos vagin destinats a fer front a la situació d'emergència sanitària actual.


“Ens trobem una situació excepcional i mai viscuda fins ara, però des del PSC de Mollet del Vallès ho tenim clar: junts guanyarem! Però per aconseguir-ho cal que tots i cadascun de nosaltres aportem el nostre gra de sorra en aquesta lluita.”, expliquen des del PSC. El gra de sorra que aporten, precisament, és la renúncia a les aportacions al grup municipal pels pròxims tres mesos.


El grup socialista recorda que “A la nostra ciutat, el Govern local ha treballat incansablement des de l’inici de la crisi, seguint les indicacions de les administracions superiors, i intentant que la situació afecti el menys possible als veïns i veïnes de la ciutat”


Aquest grup també comenta que “A més de les ajudes a famílies i comerços, volem que no s'esmerci cap recurs disponible per al suport a totes aquelles persones en situació de vulnerabilitat. Mollet és una ciutat amb ànima treballadora i solidària, i per aquest motiu, cal que superem aquesta crisi sense deixar a ningú enrere”.
Finalment adverteixen que l’actual és “una situació complicada”, però llencen també un missatge d’esperança: “Aquest virus no entén ni d’ideologies ni de territoris, però units, amb l'esforç de tots i totes, estem segurs que superarem aquesta situació. Fes-ho per tu, fes-ho pels teus, fes-ho per tothom, però quedeu-vos a casa i junts guanyarem!”.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/grup-municipal-psc-mollet-renuncia-laportacio-municipal-dels-proxims-mesos-per-destinar-emergencia-sanitaria/20200326102533034374.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO