Imprimir

El grup municipal de Ciutadans de Mollet es trenca en dos

Redacció | 20 de de febrer de 2019

Francisco Muñoz i Toni Cisneros en una roda de premsa
Francisco Muñoz i Toni Cisneros en una roda de premsa

El Grup Municipal de Ciutadans a Mollet s'ha trencat. Dos dels tres regidors del grup Toni i Maria Elena Cisneros, segons han informat aquest dimecres en un comunicat, han decidit donar-se de baixa del partit i han demanat el seu pas al grup municipal de no adscrits. El portaveu i cap de llista, Francisco Muñoz, doncs quedarà com a únic membre del grup municipal de Ciutadans.


Segons el comunicat que han fet públic Antonio i Maria Elena Cisneros la raó de la seva decisió està en la polèmica suscitada pel portaveu del grup municipal i candidat a l'alcaldia, Francisco Muñoz, per falsificar el seu currículum.


"El passat mes d'octubre, es va aprovar per unanimitat en el ple de l'Ajuntament una moció presentada pel Partit Popular que instava a tots els regidors a acreditar els títols acadèmics que constaven en els seus currículums, penjats al portal web de l'Ajuntament. Es demanava també que, en cas que es demostrés que si algun regidor havia mentit, hauria de dimitir", recorden.


"El nostre company, Francisco Muñoz, va mentir, va falsificar el seu currículum i es va negar a dimitir després de ser descobert. Nosaltres ni podem ni volem ser còmplices de la mentida. No ha pogut demostrar el seu suposat màster. Com regidors, vam signar un codi ètic i de bona praxi i també assumim el compromís inclòs en la moció presentada. Davant la negativa de Muñoz d'assumir la seva responsabilitat de dimitir, davant la falta de resposta per a la seva expulsió i que compta amb la complicitat de la junta municipal de ciutadans per ocultar i deixar passar aquest greu fet, i per no ser còmplices de tal mentida, Maria Elena Cisneros i Antonio Cisneros ens veiem tristament obligats a demanar la passada al grup de regidors no adscrits...", diuen.


"No podem exigir honradesa i transparència a la resta de partits si no prediquem amb l'exemple i netegem la nostra casa. Ser regidor de Mollet és un gran honor i motiu d'orgull", conclouen.


Finalment indiquen que demanen un informe del Síndic de Mollet sobre aquest assumpte, "el compliment a qui correspongui de la moció que tots vam aprovar per unanimitat i, per descomptat, la dimissió de qui hagi mentit en el seu currículum".

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/grup-municipal-ciutadans-es-trenca/20190220113111032559.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO