Imprimir

La Gira Fricandera 2019 aterra a Mollet per Festa Major

RD | 20 de d’agost de 2019

Tots els èxits musicals del programa Fricandó Matiner de RAC105 han ressonat la nit de dilluns al Parc de Can Mulà. Els DJ’s Bulma Beat, MON DJ i Blondex, juntament amb l’animador Guillem Estadella, han estat els encarregats de fer ballar un parc ple de gent al ritme de les millors cançons del moment.

A més, Guillem Estadella ha aprofitat l’ocasió per felicitar els Castellers de Mollet i les Colles dels Morats i Torrats pel seu 25è aniversari.


Ajustada competició entre Morats i Torrats

A falta d’unes hores per conèixer quina colla es proclama guanyadora de la Festa Major d’enguany, la colla Morada es troba al capdavant de la competició. El marcador apunta, a hores d’ara i després de les competicions de dilluns, 5 punts pels Morats i 3 pels Torrats. Durant la tarda de dimarts tindran lloc les darreres activitats puntuables: el Corregot (17h), l’Afartada (18:30h) i el Ball del Fanalet (00h). En finalitzar la darrera prova s’anunciarà el nom de la colla guanyadora de la Festa Major.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/gira-fricandera-2019-aterra-mollet-per-festa-major/20190820162352033571.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO