Imprimir

Gallecs i Els Pinetons s’obriran aquest diumenge al passeig dels infants que visquin a menys d’un quilòmetre

RD | 25 de d’abril de 2020

La Policia Municipal de Mollet durà a terme aquest diumenge un dispositiu especial per informar i per vetllar pel compliment de les condicions que s’han establert per la sortida dels menors de catorze anys al carrer.
Els controls de la Policia Municipal s’incrementaran aquest diumenge tant al nucli urbà com a l’espai rural de Gallecs. Per aquest dispositiu especial, la Policia Municipal, potenciarà les patrulles amb bicicleta i comptarà amb el suport dels voluntaris i les voluntàries de Protecció Civil de Mollet.


Les normes que regiran les sortides dels infants a Mollet seran les mateixes que a tot el país amb alguna adaptació local que cal tenir en compte. La més destacada és que les persones que visquin a menys d’un quilòmetre podran passejar per Gallecs i els Pinetons, però el temps total de la passejada haurà de ser com a tot arreu d’una hora.


Com a tot arreu està permesa la sortida durant una hora, entre les 9 del matí i les 9 del vespre. L’Ajuntament recomana evitar les hores en les quals hi pugui haver una major concentració de gent.
Les passejades no poden anar més enllà d’un radi d’un quilòmetre del domicili habitual, en tot moment cal mantenir la distància de seguretat fixada entre el metre i mig i els dos metres i cal evitar el contacte amb altres menors.


Els nens poden portar les seves joguines, però no es pot fer ús dels parcs infantils, ni dels parcs públics que estan tancats.


Els menors podran fer aquestes passejades en companyia d’un adult amb qui convisqui i, per tant, es permet la sortida d’una persona que faci d’acompanyant que no sigui el seu progenitor o progenitora.
També es permet que les sortides es puguin fer amb tres menors alhora sempre que convisquin conjuntament.
No podran sortir nens i nenes en quarantena o amb símptomes de la Covid-19


L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha demanat als pares i mares “que siguin especialment curosos en el compliment de la normativa. Estem avançant molt, però ara no podem fer cap pas enrere. Junts ens en sortirem”.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/gallecs-i-els-pinetons-s-obriran-aquest-diumenge-passeig-dels-infants-visquin-menys-d-quilometre/20200425103647034477.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO