Imprimir

Francesc Juzgado, candidat del PSC per a l'alcaldia de Parets de la pròxima legislatura

Redacció | 04 de de juliol de 2018

Francesc Juzgado
Francesc Juzgado

Juzgado ha acceptat la proposta que es ratificarà el 9 de juliol

L'executiva del PSC Parets ha proposat com a candidat a l'alcaldia per a les pròximes eleccions municipals a l'actual alcalde de Parets, Francesc Juzgado. Dimarts a la tarda, Juzgado anunciava que acceptava aquesta petició per part del seu partit i, per tant, serà el candidat del PSC Parets a les eleccions del maig de 2019. Tot i ser la proposta de l'executiva local, si altres membres tenen la intenció de presentar-se a les eleccions primàries per ser candidat a l'alcaldia, poden fer-ho. El candidat proposat per l'executiva local es ratificarà el pròxim dia 9 de juliol en una assemblea.

Francesc Juzgado serà, previsiblement, l'únic candidat a l'alcaldia de Parets per part del PSC. L'actual Alcalde ha acceptat l'encàrrec de ser candidat perquè “no tindria sentit acceptar ser alcalde aquest darrer any de legislatura i no acceptar ser el candidat per a les pròximes eleccions”, ha explicat.

En ser preguntat pel programa electoral de les pròximes eleccions, Juzgado explica que les seves propostes aniran enfocades “a afavorir la vida dels conciutadans de Parets, al marge d'infraestructures i projectes que es tiraran endavant”, tot i que ha volgut deixar clar que és molt d'hora per parlar d'aquests assumptes.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/francesc-juzgado-candidat-psc-per-lalcaldia-proxima-legislatura/20180704163509031001.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO