Imprimir

El Forn i Pastisseria Prat de Mollet rep l'acreditació d'Empresa Artesanal Alimentària

Redacció | 30 de Novembre de 2018

El passat dimarts 27 de novembre el Forn i Pastisseria Part va rebre l'acreditació d'Empresa Artesanal Alimentària concedida pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i la Direcció General d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries.

Aquesta qualificació distingeix al comerç com a productor d'un ofici artesà. Un dels principals requisits per poder formar part d'aquest distingit col·lectiu dicta que la responsabilitat i l'execució del treball de producció recaigui sobre una persona amb el títol de mestre artesà respectant així, un procés d'elaboració manual.

El forn i Pastisseria Prat és una fleca amb més de 65 anys d'història; tota una vida que els ha permès aprendre i millorar dia a dia conservant les tradicions que els avis els van ensenyar i sense perdre l'essència dels seus inicis: compartir amb els veïns allò que més els apassiona.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/forn-i-pastisseria-prat-mollet-rep-lacreditacio-dempresa-artesanal-alimentaria/20181130115938032190.html


© 2019 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO