Imprimir

La font de la dona d'aigua ja presideix el centre de la ciutat

Josep Lluís Boned | 04 de de febrer de 2019

dona-aigua2

L'Ajuntament de Mollet del Vallès va inaugurar aquest dissabte 2 de febrer una font en forma de dona d'aigua de més de 4 metres a l'espai situat entre el carrer Berenguer III i la Rambla Fiveller, a tocar de l'Avinguda Jaume I.

Es tracta d'una figura d'una dona d'aigua de color blau i de més de 4 metres de la que brolla aigua pels seus cabells, el seu collaret, així com al seu voltant, des de terra. A més, el cap i les arracades disposen d'una tènue llum interior que la fan més atractiva a la nit.

La idea, que amplia el nombre de fonts lúdiques de la ciutat, ha estat concebuda perquè, especialment els més menuts, es puguin refrescar durant els mesos d'estiu, tal com ja passa amb altres fonts situades, per exemple, al Parc de les Pruneres, a la mateixa Rambla Fiveller o al Parc dels Colors.

dona-aigua3

Amb aquesta iniciativa, que és un acord dels pressupostos de 2018, l'Ajuntament també ha volgut ampliar i millorar, amb la supressió de barreres arquitectòniques inclosa, un dels espais més transitats de la ciutat. Les obres per adequar aquest espai han durat uns tres mesos i han tingut un cost de 85.000 euros.

L'entorn s'ha posat al mateix nivell de la rambla i comptarà amb la instal·lació d'un petit mur d'acer corten que recull l'espai i envolta l'escultura amb el lema "Dona d'aigua, Raig de vida, Font d'esperança".

La figura ha estat elaborada amb fibra de vidre, és ignifuga i ha estat tractada amb un líquid anti grafits.

Les dones d'aigua són un projecte artístic i d'inserció laboral que confecciona l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats i estan inspirades en éssers mitològics.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/font-dona-daigua-ja-presideix-centre-ciutat/20190204115449032487.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO