Imprimir

La Fira d'Artesans també és gastronomia

Redacció | 15 de de setembre de 2017

gastron_1209
El menjar de qualitat present a la Fira d'Artesans

La XXXIV Fira d'Artesans que se celebrarà al nucli antic de Mollet des d'aquest divendres i fins diumenge també és gastronomia.

La Fira, una de les cites més importants del calendari català dels artesans de moltes especialitats, té espais dedicats a l'alimentació de producció artesana i de màxima qualitat. Això es nota en la qualitat i vistositat de les parades del carrer de Bartomeu Robert: embotits, formatges, coques, pans, oli, vins, melmelades, dolços de tota mena. Enguany a la Fira d'Artesans s'espera prop del centenar de parades, que se situaran al llarg dels carrers de Portugal, del Sol, del Doctor Robert, de Can Pacià i la plaça de l'Artesania.

Els productes alimentaris de la Fira d'Artesans de fet segueixen els mateixos criteris que la resta de productes que es troben a la fira on només tenen espai els artesans qualificats, que fan els seus productes seguint procediments tradicionals o innovadors, però mai automatitzats.

Per això, al llarg dels dies de fira, a les tardes es podrà veure com s'elabora un pa artesà. Una forma de veure com es fa aquest producte al mateix temps que un artesà ens mostra el seu ofici.

Cal també recordar que la Cansaladeria Brunés posa en marxa coincidint amb la Fira el seu Taller de cuina per a infants. El taller és amb inscripció prèvia a la cansaladeria.

De fet el menjar no ha faltat mai a la fira i que dues de les cites més populars del calendari d'actes són àpats populars com la sardinada del divendres al vespre o la xocolatada per als infants, el rom cremat...

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/botigues-i-serveis/fira-dartesans-tambe-gastronomia/20170915122654028244.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO