Imprimir

Fil i agulla, confeccions i arranjaments a mida

Redacció | 24 de de desembre de 2015

upload/img/periodico/img_28943.jpg
c. Pau Clarís,3 – Tel. 676 127 467

Fil i Agulla és una botiga de confeccions a mida que va obrir al desembre del 2003 a la nostra ciutat, però “fa un any i mig que sóc la nova propietària”, explica Lilian, qui té una llarga trajectòria en el sector de la confecció.

 


La botiga Fil i Agulla fa tot tipus d’arranjaments de roba i pell tant per a dones com per a homes. Les  dones poden demanar els seus vestits a mida, sobretot per celebracions, que és l’especialitat de la botiga, i els homes poden modificar les seves peces de roba com més ho desitgin. 

 


El personal de Fil i Agulla atén als seus client amb un tracte proper i els aconsella amb experiència. A més, si el client busca un tipus de gènere que no està disponible a la botiga, el personal s’encarrega de buscar-lo per tal d’oferir al client exactament allò que necessita.

 


La botiga Fil i Agulla obre de dilluns a la tarda a dissabtes al matí. I tens algun problema amb una jaqueta americana, un vestit, uns texans... a Fil i Agulla te’l solucionaran. 

 

 

 

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/fil-i-agulla-confeccions-i-arranjaments-mida/20151224101409010658.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO