Imprimir

El Festival Temporada Alta té enguany presència molletana

clicama | 20 de de novembre de 2020

El curt “Jo vaig tenir un Cayenne” es podrà veure al febrer a Mollet

La 29a edició del Festival Temporada Alta de Girona que se celebra des del 7 d’octubre i fins al 8 de desembre tindrà participació molletana. Concretament ho fa amb el curt "Jo vaig tenir un Cayenne", escrit i dirigit per Ramon Madaula, amb el suport de l’Ajuntament molletà.
El Temporada Alta és un festival que té com a objectiu acostar al públic les veus emergents més interessants de les arts escèniques del país al costat de grans noms de l’escena nacional i internacional.
"Jo vaig tenir un Cayenne" serà al Temporada Alta fins al 8 de desembre i es pot veure en continu a través de la plataforma Zoom. Dos mesos després, el 21 de febrer, arribarà al Mercat Vell de Mollet dins la programació d’Arts i Escena, adreçada a l’ajut de creadors i intèrprets molletans i molletanes o vinculats a la vida cultural de la ciutat.
L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha col·laborat en la producció de "Jo vaig tenir un Cayenne", rodada a les barraques dels horts del Calderí. Aquest curtmetratge és la història tragicòmica d’un nàufrag del capitalisme, un triomfador que un dia s’arruïna. Es tracta d’un soliloqui cinematogràfic protagonitzat per l’actor molletà Jordi Coromina.

L’Ajuntament va presentar la setmana passada el programa d’Arts i Escena fins al febrer de 2021. Arts i Escena és un programa que recull les propostes culturals que es fan a la ciutat en el camp de les arts escèniques, les arts plàstiques i les arts musicals. Bona part de les propostes culturals d’aquest nou Arts i Escena s’emmarquen en la campanya de Nadal
La regidora de Cultura, Mercè Pérez, ha explicat què “hem preparat aquesta programació tenint molt present la situació en què ens trobem en aquests moments. Són activitats de petit format, que volen donar suport i prioritzar els i les artistes locals.” I ha afegit que “la nostra voluntat és que la programació que avui presentem que es pugui dur a terme, però hem de ser conscients que ens trobem en una situació molt incerta i que podria donar-se el cas que alguna activitat, segons com evolucioni la pandèmia a la ciutat, s’hagi d’anul·lar, posposar o repensar. Sempre prioritzarem la salut dels molletans i les molletanes.” 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/festival-temporada-alta-enguany-presencia-molletana/20201120095116035043.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO