Imprimir

Una exposició a la Marineta explica les conseqüències del consum d’alcohol entre adolescents

RD | 21 de de novembre de 2019

Aquest divendres 22 de novembre arriba a Mollet del Vallès l’exposició Dona la volta a l’alcohol que s’estarà a la Marineta fins al pròxim 4 de desembre. La mostra, cedida per la Diputació de Barcelona, pretén informar de les conseqüències que genera el consum d’alcohol durant l’adolescència en la salut.

L’exposició s’ofereix com una eina més per treballar en la prevenció del consum d’alcohol, una tasca que comporta grans reptes atès que es tracta d’una substància molt present en la nostra societat, integrada socialment i amb una gran permissivitat social.

En aquest sentit, la mostra ens dóna un seguit de motius per reforçar la posició de no consumir alcohol i mantenir-la davant la pressió de grup, retardar l'edat d’inici en el consum i reduir-ne els riscos associats.

Als matins es faran visites guiades a la mostra pels centres educatius de Mollet que ho demanin i està especialment adreçada als alumnes de 4t d’ESO

L’exposició està oberta a tot el públic a les tardes.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/exposicio-marineta-explica-consequencies-consum-d-alcohol-adolescents/20191121175639033924.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO