Imprimir

Èxit rotund de l'Orquestra Maravella a la Festa Major de Parets

Redacció | 31 de de juliol de 2018

Concert de l'Orquestra Maravella
Concert de l'Orquestra Maravella

La formació va oferir un concert i una sessió de ball

Que l'Orquestra Maravella sigui una de les formacions encarregades de tancar la Festa Major de Parets, és garantia d'èxit. Ahir es van instal·lar a la plaça de la Vila per oferir una doble actuació: una primera a les 20.30 h en format de concert i, més tard, un cop finalitzat el castell de focs, van oferir una altra actuació en format de ball on, novament, van fer que el públic participés molt activament.


La plaça de la Vila es va convertir al llarg de les més de dues hores de música que va oferir l'orquestra en una enorme pista de ball amb cançons en directe amb una qualitat a la qual el grup ja té acostumat al públic, ja que és ben conegut que la cerca de la perfecció forma part de les actuacions de la Maravella.


Com és habitual, la formació va fer ple en el darrer dia de Festa Major en el qual van oferir les novetats que la banda va preparar, així com els clàssics que la gent espera any rere any. Una vegada més, la banda va oferir música tradicional catalana i grans peces de lírica així com, a l'hora del ball, es va poder escoltar música americana i balls de saló, sense faltar, com no podia ser d'una altra manera, les cançons més actuals.

L'orquestra Maravella es va crear l'any 1951 a Caldes de Malavella i ha pogut actuar en molts països d'arreu del món. Una orquestra que també ha rebut nombrosos premis al llarg de la seva carrera i que fa molts anys que coneix al públic de la Festa Major de Parets.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/festa-major/exit-rotund-lorquestra-maravella-festa-major-parets/20180731111154031272.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO