Imprimir

Dos exalumnes de l’Escola Sant Gervasi, Micròfon de l’Any de Ràdio Mollet

RD | 23 de de gener de 2020

Claudia Platel i Lihao Guo, dos exalumnes del Sant Gervasi, van ser premiats aquest dimecres amb el Micròfon de l’Any que els hi ha atorgat Ràdio Mollet en el marc de la 39a edició de la Festa de la Ràdio. El premi l’han rebut després de dissenyar i construir un prototip de cadira de rodes dotada d’un sistema innovador que permet que les persones amb mobilitat reduïda la puguin utilitzar per mitjà del parpelleig.

Al marge del Micròfon de l’any, al llarg de la Festa de la Ràdio d’enguany també es va lliurar el premi a la Notícia de l’Any on es destaca l’esdeveniment que aquest mitjà públic local considera més noticiable de 2019. En aquest cas, Ràdio Mollet ha destacat que Mollet hagi estat distingida amb el I Premi Educa Ciudad Zero que concedeix la Asociación Internacional de Profesionales para la Seguridad Vial (AIPSEV) per enregistrar zero morts en accidents de trànsit al nucli urbà des de 2008

Com és habitual, al llarg de la Festa també es van fer reconeixements a diferents entitats de la ciutat que estan d’aniversari. Enguany es van reconèixer l’Associació Pau Casals, que compleix trenta anys, la Colla Gegantera, les colles dels Morats i els Torrats, Galiot Teatre i el Centre d’Estudis Molletans, que, en aquests casos, celebren el seu 25è aniversari.

Així mateix, no va faltar una menció especial a aquelles persones i entitats col·laboradores de Ràdio Mollet. En aquest cas, les premiades van ser Elisa Jiménez i Sofia Donoso.

La gala, que ha coincidit amb el 39è aniversari de Ràdio Mollet, va ser amenitzada per les versions del grup molletà Red Velvet Duo.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/exalumnes-l-escola-sant-gervasi-microfon-l-any-radio-mollet/20200123133933034124.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO