Imprimir

Parets amplia la Festa Major amb noves activitats prèvies

Redacció | 18 de de juliol de 2018

Espectacle de ball, Botifarrada, Comerç a la fresca, Ballada de Gitanes i Concert de Festa Major

Per setè any consecutiu, Parets del Vallès engrandeix la Festa Major d'Estiu amb la incorporació de noves activitats prèvies, en el marc d'una nova edició d'Eixamplem la festa! Els darrers dies de l'Eixamplem, serà divendres 20 i dissabte 21 de juliol.

El punt de trobada serà la Plaça Dr. Trueta de l'Eixample. Divendres a partir de les 20,30 h espectacle de ball amb Elite Dance, a les 21 h Botifarrada i a les 22,30 h Cinema a la fresca amb "El corredor del Laberinto: La cura mortal". Dissabte 21, a partir de les 18 h, Comerç a la fresca i activitats infantils, a les 22 h Ballada de Gitanes i a les 22,30 h concert de rumba catalana a càrrec de Miliu Calabuch, “al son del ventilador”, amb servei de bar ofert per la Comissió de Festes.

Com ja és habitual, uns dies abans de la festa més esperada de tot l'any, el municipi escalfa motors amb l'Eixamplem la festa! Totes les activitats de divendres i dissabte es realitzaran a la Plaça Dr. Trueta, de l'Eixample de Parets.

Les activitats que s'inclouen en el programa Eixamplem la festa!, responen a la voluntat de l'Ajuntament de Parets de dissenyar entorns adequats per al foment del comerç local i la dinamització dels carrers i barris de la vila. L'Eixamplem la Festa és, a més, una manera de començar a viure l'ambient festiu de la Festa Major referent de la comarca, la festa grossa de Parets del Vallès.


Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/espectacle-ball-botifarrada-comerc-fresca-ballada-gitanes-i-concert-festa-major/20180718160502031091.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO