Imprimir

Les Escoles Bressol Municipals obren amb 220 nens i amb mesures extraordinàries per la Covid-19

clicama | 04 de de setembre de 2020

Avui divendres, 4 de setembre, obren les portes les tres Escoles Bressol Municipals de Mollet del Vallès en un curs singular pels efectes de la Covid-19. L’Ajuntament de Mollet ha elaborat un Pla d’Actuació de Centre per garantir la màxima seguretat a l’alumnat, la família i el professorat.


El curs escolar 2020-2021 a Mollet del Vallès comença amb 220 alumnes. El nou alumnat inicia a partir d’avui el període d’adaptació i, a mitjans de mes, els tres centres ja estaran funcionant amb la jornada lectiva sencera.


Per evitar contagis de la Covid-19 l’Ajuntament de Mollet ha elaborat el Pla d’Actuació de Centre per garantir la màxima seguretat tant a l’alumnat, la família així com al professorat. Les mesures més destacades són que les entrades i sortides seran esglaonades de grups per evitar les aglomeracions. A l’escola entrarà un únic acompanyant amb l’infant.


A l’entrada principal del centre s’ha col·locat catifa per a la neteja del calçat i hi ha control de temperatura i registre del grup estable de convivència. S’ha proveït de mascareta FFP2 a tot el personal docent. Finalment hi ha patis sectoritzats per a cadascun dels grups estables i les famílies hauran de complimentar una declaració responsable signada pel tutor legal.


El regidor d’Educació, Raúl Broto, ha explicat que, en aquest any marcat per la pandèmia, hem posat molts esforços en aquest Pla d’Actuació perquè la tornada sigui segura a les nostres Escoles Bressol Municipals. Broto ha destacat que “les famílies poden estar tranquil·les perquè s’oferirà el servei amb garanties, un servei segur i adaptant el projecte educatiu de les escoles bressols municipals a la nova realitat

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/escoles-bressol-municipals-obren-amb-220-nens-i-amb-mesures-extraordinaries-per-covid-19/20200904093755034771.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO