Imprimir

Dos equips de quatre informadors ajuden als ciutadans de Mollet a separar els residus

Redacció | 10 de d’octubre de 2018

Un any més, Mollet participa activament a la campanya del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental anomenada Aquí no llencem res... Aquí ho reciclem tot ! adreçada a fomentar el reciclatge entre la ciutadania. Amb aquest objectiu, dos equips de quatre informadors estan a peu de contenidors a diferents indrets de la ciutat per tal d’informar als ciutadans i ciutadanes dels avantatges que suposa pel medi ambient separar els residus a casa i contribuir, d’aquesta manera, a augmentar l’índex de reciclatge.

La pretensió d’aquesta campanya a peu de contenidor, que s’allargarà fins el 26 de novembre, és informar a la població sobre a quin contenidor va cada residu, reduint, per tant, la quantitat de residus que van a parar al contenidor de la resta, i que, en molts casos, podrien ser valoritzables si es dipositessin en el contenidor corresponent.

En aquests moments, el nivell de recollida selectiva que es registra en l’àmbit del Consorci és del 38%.

La funció dels equips d’informadors és fer pedagogia per promoure un canvi d’hàbits saludable explicant els efectes negatius que té sobre el medi ambient llençar els residus al contenidor de resta i el efectes positius que té la seva correcta separació.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/equips-quatre-informadors-estan-peu-contenidors-diferents-indrets-ciutat-per-tal-d-informar-als-ciutadans-i-ciutadanes-dels-avantatges-suposa-pel-medi-ambient-separar-els-residus/20181010125751031854.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO