Imprimir

Empresaris de la Plataforma “Salvem el CF Mollet” donen a l'Hospital de Mollet deu llits i diferent material sanitari

RD | 09 de d’abril de 2020

Alguns dels empresaris vallesans que integren la Plataforma "Salvem el CF Mollet" han donat 10 llits clínics i material hospitalari a l'Hospital de Mollet per un valor d'uns 26.000 €.


José Gómez Reina, líder de la Plataforma i empresari de la metal·lúrgica GARCÍA CEREZUELA SL juntament amb dos empresaris més de la comarca: Cristóbal Domínguez gerent de l'empresa d'outsourcing DM GROUP, i Carlos Rodríguez gerent de l'empresa de pintura industrial PINTER, concretament han fet un donatiu a l'Hospital de Mollet d'uns 2.500 guants de nitril i de deu llits clínics valorats en uns 2.500 € cadascun.


Els llits clíniques donades per la Plataforma "Salvem el CF Mollet", expliquen des de la plataforma, són de les més eficients i modernes del mercat. "Esperem que amb les seves diferents funcions contribueixin a l'atenció i recuperació dels pacients del Baix Vallès de la millor manera possible. I que aquesta aportació ajudi a pal·liar la falta d'algunes necessitats bàsiques que, malauradament, pateix la Fundació Sanitària Hospital de Mollet" , comenten els empresaris baixvallesans.


També ha col·laborat en la donació Indústries Hidraulicas Pardo SL de la Muela (Saragossa).

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/empresaris-plataforma-salvem-cf-mollet-donen-lhospital-mollet-deu-llits-i-diferent-material-sanitari/20200409162919034423.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO