Imprimir

Un empresari de Mollet dona 6 tones d'aliments a Càritas i Creu Roja per les famílies de la ciutat

RD | 05 de de maig de 2020

L'empresari de Mollet, Cristóbal Domínguez, de l'empresa DM GROUP S.L. de Mollet, dedicada a l'outsourcing, ha fet lliurament de dos talons que equivalen a unes sis tones d'aliments, un per a Càritas Mollet i un altre per a la Creu Roja perquè siguin repartits entre les persones més desafavorides de la ciutat.
El lliurament s'ha fet aquest dimarts al migdia al menjador social de Càritas Mollet, amb la presència de la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Mollet, Dolors Gallego, i representants de les dues entitats socials. La raó del lliurament ha estat fer front a la situació tan extremadament delicada que estan passant alguns veïns de Mollet a causa de l'epidèmia de coronavirus.

DM GROUP S.L. de Mollet fa unes setmanes ja va col·laborar amb la plataforma 'Salvem el CF Mollet' a la donació de 10 llits quirúrgiques a l'Hospital de Mollet.


No es tracta de l'única aportació d'aquesta empresa amb fins socials i ja s'ha anunciat que al llarg de l'any 2020, DM GROUP SL, donarà econòmicament 4 tones més d'aliments.

Així mateix l'empresa, juntament amb Càritas, estudien la contractació de veïns de Mollet que no tinguin cap mena d'ingrés o ajuda econòmica dins de l'estructura del grup d'empreses que conforma el grup.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/empresari-mollet-dona-6-tones-daliments-caritas-i-creu-roja-per-families-ciutat/20200505161912034501.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO