Imprimir

Els treballadors de la neteja de les escoles públiques de Mollet anuncien una vaga

clicama | 18 de de novembre de 2020

escola sant jordi
La vaga, ja tramitada davant de treball, vol obligar a l'empresa concessionària del servei a negociar diferents millores laborals

El Comitè d'Empresa de Ramcon, la concessionària del servei de neteja de diferents instal·lacions municipals de Mollet, entre elles totes les escoles públiques, ha anunciat que convoca una vaga indefinida a partir del 30 de Novembre “davant l'actitud autoritària de l'empresa”.
La vaga, que tindrà afectació en la neteja de les instal·lacions municipals de Mollet de Vallès, té el suport del conjunt de les organitzacions sindicals presents en aquest Comitè d’empresa (CCOO, CGT, ICSC i UGT) i afectarà a tots els torns de treball.
Segons el comitè d’empresa el motiu que els porta a convocar aquesta vaga, que ja ha estat tramitada davant el departament de Treball, és l'actitud “intransigent i dictatorial dels gestors de Ramcon, el no reconeixement d'aquest Comitè per part de l'empresa, el no respecte del període de vacances de personal fix/discontinuo, l'increment de les càrregues de treball, sancions arbitràries, companys que no se'ls reconeix la seva categoria professional i no facilitació d'abrics i equips de protecció”.
El Comitè d'Empresa, fa responsable als gestors de l'empresa, de l'afectació i molèsties que pugui tenir està Vaga a la ciutadania de Mollet de Vallès que fa ús de les diferents instal·lacions municipals i escoles públiques.
Quan encara falten dies per l’inici de la vaga el Comitè d'Empresa fa una crida a la direcció de Ramcon per seure en una taula per desencallar aquesta situació.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/els-treballadors-neteja-escoles-publiques-anuncien-vaga/20201118082530035029.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO