Imprimir

Els dos regidors de Podem se sumen al Govern de la ciutat

RD | 13 de de novembre de 2019

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs ha signat aquest dimecres el nou cartipàs del Govern de la ciutat que inclou la incorporació dels dos regidors de Podem Mollet, Xavier Buzón i Núria Muñoz. Els regidors de Podem s’incorporen al govern de Mollet format fins ara per 10 regidors socialistes com a fruit de l’acord programàtic al qual van arribar amb el PSC fa dues setmanes.


L'entrada dels nous regidors, segons va explicar l’alcalde Monràs, ha obligat a reforçar algunes àrees municipals, però en termes generals no s’ha incrementat el nombre de regidories, ja que aquestes s’han redistribuït de forma transversal.


A partir d’ara Xavier Buzón serà segon tinent d’alcalde amb dedicació municipal plena i es responsabilitzarà d’una de les cinc àrees del govern local. Concretament serà el coordinador de l’Àrea de Modernització i Qualitat de Serveis del que depenen les regidories de Qualitat de Serveis i Administració digital (que portarà personalment), però també les de Transparència (Raúl Broto), Atenció a la Ciutadania (Juan Torrecilla) i Consum (Pepi Muñoz). Buzón també serà el responsable de la regidoria de Promoció Cívica que depèn de l’Àrea de Serveis Personals coordinada per Mercè Pérez. Buzón també liderarà un dels quatre programes estratègics transversals, concretament el denominat Agenda 2030, relatiu al desenvolupament sostenible.


Per la seva banda la regidora Núria Muñoz, també amb dedicació municipal plena, portarà les regidories de Solidaritat, Habitatge, Infància i Respecte Animal.

Josep Monràs ha volgut deixar clar que aquesta incorporació “fruit del treball que s’ha fet durant mesos, té el clar propòsit d’enfortir el govern municipal tenint als molletans i a les molletanes en el centre de les seves actuacions”. Per Monràs, l’acord “enforteix encara més el projecte social de la nostra ciutat”.

L’alcalde també ha parlat “d’un projecte que no és excloent amb la resta de formacions, ja que seguirem treballant en la recerca dels consensos el més amplis possibles, ja que el que ens mou es diu Mollet del Vallès”.

De la seva banda, la 1a tinent d’alcaldia, Mireia Dionisio, ha defensat “un acord que té la voluntat de sumar entre dues formacions amb clara vocació social i municipalista”. Dionisio ha afegit que “iniciem una etapa d’il·lusió i responsabilitat”.

Així mateix, el 2n tinent d’alcaldia, Xavier Buzón, ha manifestat que “la transparència i el treball col·lectiu ha estat el secret d’aquest acord i serà sobre el que establirem les bases d’aquest nou govern”.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/els-regidors-podem-sumen-govern-ciutat/20191113164438033877.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO