Imprimir

Els DJ's de Ràdio Flaixbac l'han tornat a fer grossa a Parets

Redacció | 30 de de juliol de 2018

Un dels moments del Va Parir Tour de dissabte a la nit a Parets
Un dels moments del Va Parir Tour de dissabte a la nit a Parets

Els espectadors demanaven a crits que la festa no acabés
 

El Vaparir Tour de Parets no ha estat una festa més, ha estat un context de bon rotllo i novetats musicals de principi a fi, tant, que la gent encara demanava que no s'acabés l'espectacle.

Era un dels plats forts de la Festa Major. Es notava en les ganes que els presents tenien que comences l'espectacle. En sortir a l'escenari, els components del Vaparir Tour van iniciar una festa en la qual ja no cabia ningú més. Els locutors de la popular emissora radiofònica van convertir la nit de diumenge en una festa musical que va comptar amb una espectacular posada en escena de decoració, ball i projeccions. Milers de persones van poder escoltar amb eufòria els èxits més actuals.

Cal destacar l'edat dels assistents, la majoria d'ells per sota dels 30 anys i, de fet, pocs eren els que arribaven a aquesta franja d'edat. Un dels altres fets destacats, com ja és habitual en aquest tipus d'actuacions, és que molta gent va venir d'arreu del territori català per gaudir del Vaparir Tour, un dels esdeveniments més esperats de la Festa Major de Parets que va transcórrer sense cap incidència destacable.

El Vaparir Tour s'ha acomiadat de Parets aquesta passada nit per continuar la festa en altres poblacions: faran parada a Granollers el 31 d'agost, a Lliçà d'Amunt el 9 de setembre, i a Vallromanes el 22 de setembre.

Va Parir Tour Parets del Vallès 2018

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/festa-major/els-djs-radio-flaixbac-lhan-tornat-fer-grossa-parets/20180730082132031226.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO