Imprimir

Els Castellers de Mollet tanquen la temporada a casa amb la seva Diada

RD | 25 de d’octubre de 2019

El diumenge actuaran a la plaça Prat de la Riba amb els Castellers d’Esplugues, Cornellà i Sant Feliu de Llobregat

Des d’avui divendres 25 d’octubre fins al diumenge 27 d’octubre, els Castellers de Mollet celebren la 27a Diada. Es tracta d’un cap de setmana ple d’activitats que tindrà com a punt culminant l’actuació castellera que els verds clarets realitzaran el diumenge a les 12 h a la plaça Prat de la Riba, acompanyats dels Castellers d’Esplugues, Castellers de Cornellà i dels Castellers de Sant Feliu del Llobregat. És la seva darrera actuació a casa de la temporada.

Enguany, reconeixen els Castellers de Mollet, no arriben a la seva Diada tan forts com l’any passat. L’any passat, una temporada històrica per la colla, expliquen que va ser molt exigent en l'àmbit casteller. Enguany han tingut una certa baixada en l’assistència de camises a assaigs i a actuacions i això s’ha fet notar. Així i tot, la colla local pensa que ha estat un bon any, i s’ha mantingut la categoria assolida alçant castells de 7 pisos.

Durant tota la setmana, els Castellers de Mollet s’han preparat amb ganes per a la seva Diada amb un seguit d’assaigs previs al Mercat Vell. Han estat assaigs del grup de gralles i tabals, i assaig casteller, per acabar de preparar l’actuació castellera, tant de dissabte com de diumenge.
La Diada dels Castellers de Mollet és molt més que castells i també s’organitzen activitats festives. El divendres a partir de les 23.30 h, el Mercat Vell acollirà una festa amb el DJs Ixentes. I dissabte, al mateix lloc i a la mateixa hora, hi haurà concert de gralles del grup QuatreVents.
Des de fa anys els Castellers de Mollet han volgut que a l’actuació castellera de vigília tingui com a protagonistes altres entitats de cultura popular. Enguany el protagonista de la vetlla serà pel Ball de Diables de Mollet i els Bastoners de Sant Fost de Campsentelles.


La 27a Diada s’inicia a plaça com és tradicional amb el nomenament del Casteller d’Honor. Enguany n’hi haurà dos. El primer a títol pòstum és pel desaparegut membre de la colla, Jordi Vila Serra i el segon pel Moll Fer amb motiu del seu 10è aniversari.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/els-castellers-mollet-tanquen-temporada-casa-amb-seva-diada/20191025123255033806.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO