Imprimir

Els actes de Sant Jordi a Mollet es concentraran al Parc de les Pruneres

Redacció | 17 de d’abril de 2019

sant jordi-1 010

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i diverses entitats de la ciutat han organitzat una quinzena d’activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi 2019, que començaran el 23 d’abril i s’acabaran l’11 de maig.

La Diada de Sant Jordi, el 23 d’abril, tornarà a omplir de llibres i de roses tota la ciutat de Mollet. El parc de les Pruneres serà el centre d’aquesta jornada amb les tradicionals parades, estands institucionals i concurs Brossa a Mollet, tallers de manualitats per a infants o el taller de rajoles de Sant Jordi.

A més a més, el dia de Sant Jordi, tant Ràdio Mollet com Vallès Visió faran una part de la programació en directe des de les Pruneres. La diada finalitzarà amb una audició de sardanes, amb la Cobla Mediterrània, a la plaça de Catalunya.

Les activitats de Sant Jordi, però, van més enllà del 23 d’abril. Així, els dies 25 i 27 es faran dues sessions de contes a la Biblioteca Can Mulà. El diumenge 28 hi haurà un taller de llibre d’artista al Museu Abelló i la Diada Castellera de Sant Jordi, amb els castellers de l’Alt Maresme, de Sabadell i de Mollet, al parc de les Pruneres.

Per acabar, l’11 de maig es lliuraran els premis del XVIII Certamen Literari de Sant Jordi al Centre Cultural La Marineta.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/els-actes-sant-jordi-mollet-es-concentraran-parc-pruneres/20190417155647032844.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO