Imprimir

Els 80 treballadors de Valeo de Martorelles asseguren el seu futur

Redacció | 07 de de desembre de 2017

valeo-martorelles
valeo-martorelles

Class Plastics es queda la planta, es traslladarà a les instal·lacions a partir de gener, i incorporarà els treballadors de l'antiga empresa

La reindustrialització de la planta de Valeo de Martorelles ja és una realitat dos anys després de tancar-se l'acord de reindustrialització. L'empresa catalana Class Plastics, de Rubí, que es dedica a la injecció de plàstics, es traslladarà a les instal·lacions de l'antiga Valeo, on començarà a operar a partir del mes de gener. Aquesta proposta industrial ha estat consensuada per la direcció i pels treballadors i treballadores de Valeo.


El projecte industrial de Class Plastics preveu la incorporació inicial de fins a 80 treballadors de l'antiga Valeo i la creació d'una borsa de treball.
A més d'aquesta mesura, l'acord incorporava la posada en marxa de processos de recol·locació i de trasllat voluntari a la planta de Valeo de Saragossa i baixes incentivades. D'aquesta manera, el pla social i el pla industrial han donat una solució a tota la plantilla i han permès mantenir l'activitat industrial al territori, amb l'objectiu que tots els treballadors poguessin decidir el seu futur i que no fos l'empresa qui els marqués el futur amb la seva decisió.


CCOO d'Indústria de Catalunya i la Secció Sindical de CCOO de Valeo valoren positivament aquesta notícia, ja que garanteix una solució a l'ocupació i a la continuïtat de l'activitat industrial de la planta de Martorelles, complint amb l'estratègia sindical que s'havien marcat.


"Aquest recorregut- recorden des del sindicat- no hauria estat possible sense la lluita i tenacitat de tota la plantilla, superant les inclemències d'un conflicte totalment injust i irresponsable per part de l'empresa". "La capacitat de mobilització va permetre trobar una solució industrial, laboral i social, i donar sortida a un procés que no només podia arreglar-se per la via econòmica, com pretenia l'empresa. Els treballadors i treballadores de Valeo han estat un exemple en el conflicte i en l'acord, per això el sindicat volem felicitar-los i reconèixer el seu treball", indiquen des de CC00 d'Indústria.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/els-80-treballadors-valeo-asseguren-seu-futur/20171207160201029077.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO