Imprimir

Dues nenes sahrauís són acollides aquest estiu per famílies de la Llagosta

Redacció | 13 de de juliol de 2018

 

Dues nenes procedents dels campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria) passen aquest estiu acollides per famílies de la Llagosta en el marc del programa Vacances en pau, organitzat per la Delegació del Front Polisari i les entitats solidàries amb el poble sahrauí a Catalunya. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta.

Les dues nenes estaran a la Llagosta fins a finals d’agost. Durant la seva estada aquí, passen revisions mèdiques i participen en un casal d’estiu. El projecte serveix també per donar a conèixer la situació que viu el poble sahrauí, que està exiliat des de l’any 1975.

Dimecres, les dues nenes i les seves famílies d’acollida van ser rebudes oficialment per l’alcalde, Óscar Sierra, a la Sala de plens de l’Ajuntament. L’acte va comptar també amb la presència del delegat per a Catalunya del Front Polisari i de representants de l’entitat Acció Solidària amb el poble sahrauí. També hi van assistir els regidors Antonia Illescas, Jordi Jiménez i Mariano García.


Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/dues-nenes-sahrauis-son-acollides-aquest-estiu-per-families-llagosta/20180713152510031057.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO