Imprimir

El Dr. Bombolla protagonista diumenge del Petit Casal

Jordi Abayà | 10 de de maig de 2019

El tercer Cicle de Cultura infantil El petit Casal torna aquest cap de setmana amb un nou espectacle. Aquest diumenge 12 de maig al Jardinet del Casal (11 h) es presenta la divertida proposta del Dr. Bombolla. Es tracta d’una proposta on el màgic espectacle de les bombolles es barreja amb un taller adreçat a la mainada en què aquests descobreixen les moltes possibilitats de l’art de bufar el sabó i transformar-lo en efímeres obres d’art.

El Dr. Bombolla és ja un personatge conegut pels infants de la ciutat. L’any passat  amb motiu de la Global Bubble Parade aquest personatge es va passejar pels carrers del centre la ciutat repartint bombolles i música.

El preu tornarà a ser de 8 euros per família i al final de cada espectacle s'oferirà un piscolabis per als nens i per als grans.


El tercer cicle el Petit Casal aposta per artistes locals que fan música i cultura per als nens i nenes. L'encarregat d’encetar el passat abril El Petit Casal de 2019 va ser l’espectacle dels molletans “Sona que trona” i finalitzarà el 9 de juny amb les històries cantades a la guitarra de Caro Von Arend.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/dr-bombolla-protagonista-diumenge-petit-casal/20190510111639032952.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO