Imprimir

Una dona interromp una roda de premsa de Joan Tardà a Mollet amb crits de “Viva España”

Redacció | 07 de de maig de 2019

El diputat es va passejar pel mercat on va parlar animadament amb diverses persones.
El diputat es va passejar pel mercat on va parlar animadament amb diverses persones.

El diputat d’ERC al Congrés de Diputats Joan Tardà no deixa indiferent. Aquest dimarts ha visitat Mollet per donar suport al candidat a l’alcaldia d’Ara Mollet ERC MES, Oriol López i el passeig entre el local de campanya, al carrer Gaietà Vinzia i el local de l’Avinguda Llibertat, en mig del mercat setmanal, s’ha eternitzat. Tardà s’havia de parar a cada pas per saludar persones o escoltar comentaris. No tots els que s’hi adreçaven ho feien amablement. El diputat i el candidat va realitzar una roda de premsa als 4 bancs que va ser interrompuda per una senyora amb diversos crits de “Viva España”. Abans de ser interromput, Joan Tardà va manifestar sentir-se “molt orgullós” dels republicans de Mollet i va dir que ser republicà era ser capaç “d’escoltar les persones que pensen diferent que nosaltres” per construir un país de tots.


Quan van començar a sentir-se els crits, el diputat va seguir dient que “nosaltres estimem els nostres germans espanyols i tots els pobles de l’Estat Espanyol, perquè els nostres valors són els de la llibertat, igualtat i fraternitat...i davant de qualsevol mena d’intolerància la nostra resposta és reafirmar-nos en els nostres valors republicans”


Tardà també va afegir que “una vegada escoltada aquesta ciutadana, que tot el dret a manifestar-se, tot i que sempre és bo respectar una mica qui està parlant abans, em refer-m’ho en la idea que el nostre compromís és el republicanisme”.


Abans de Tardà va parlar el candidat Oriol López que va referir-se a la campanya electoral que s’enceta aquest dijous. “Estem preparats pel gran repte que és canviar la ciutat de Mollet, transformar-la i fer-la republicana”. López va explicar que iniciaven la campanya electoral amb “el repte d'aconseguir un resultat històric” i va manifestar-se a favor d'ERC governi la ciutat de Mollet i convençut que “ho podem fer sumant amb tota la bona gent que està pel canvi”.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/dona-interromp-roda-premsa-joan-tarda-mollet-amb-crits-viva-espana/20190507135108032927.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO