Imprimir

Detingut un veí de Mollet per amenaçar i agredir a tres policies locals

RD | 30 de de juny de 2020

Aquest matí, la Policia Municipal de Mollet i els Mossos d'Esquadra han detingut i posat a disposició judicial un veí de Mollet que ha intentat entrar a l’Ajuntament sense voler identificar-se mentre feia amenaces de mort.

Els fets han succeït a la pl. Major, quan un veí ha realitzat amenaces de mort i posteriorment ha intentat entrar a l’Ajuntament amb actitud amenaçadora, quan els agents l’han intentat identificar, ha intentat fugir, i posteriorment ha agredit 3 agents de la Policia Municipal, que han resultat ferits lleus i que han necessitat assistència mèdica a l’Hospital de Mollet.

Es creu que la persona podria patir algun tipus de malaltia mental

Un cop l'han reduït i ficat al cotxe de la patrulla de Mossos per a les corresponents diligències i per ser traslladat a la Comissaria de la Policia Municipal, ha trencat els vidres provocant diferents desperfectes al cotxe policial.

El detingut una vegada realitzades les investigacions i les diligències pels fets que s’imputen, passarà a disposició judicial del jutjat de guàrdia de Mollet del Vallès.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/succesos/detingut-vei-mollet-per-amenacar-i-agredir-policies-locals/20200630162648034661.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO