Imprimir

Detingut un vei de Mollet després d'atracar una botiga de la Llagosta

Redacció | 26 de de juny de 2018

L'atracador va ser captat per les càmeres
L'atracador va ser captat per les càmeres

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana i Proximitat de Mollet del Vallès van detenir a primera hora de la tarda el dilluns dia 18 de juny el presumpte atracador d’un establiment d’alimentació de la localitat de la Llagosta.

El presumpte autor, un home de 52 anys, nacionalitat espanyola i veí de Mollet del Vallès va entrar tot sol dins l’establiment tapat amb un casc integral i esgrimint una navalla. Seguidament va intimidar verbalment i amb la navalla a la caixera i es va endur prop de 1.500 euros de la caixa enregistradora.

La ràpida i eficient resposta policial dels agents de proximitat del cos de Mossos d’Esquadra va permetre la localització i detenció del lladre, tan sols uns minuts després de cometre el robatori i la recuperació de part dels diners sostrets.

Les gestions practicades pel grup d’investigació amb diversos testimonis i l’anàlisi de les imatges de l’establiment van permetre la confirmació de l’autoria dels fets.

El detingut, amb nombrosos antecedents per delictes similars, va passar a disposició judicial el 20 de juny de 2018 i el jutge va decretar la llibertat provisional sense fiança.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/succesos/detingut-un-vei-de-mollet/20180626175934030947.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO