Imprimir

Una desena de grups rendeixen tribut a la Sala Fiveller al músic Josep Lluís Lozano

Redacció | 08 de de novembre de 2018

La Sala Fiveller acull aquest dissabte (21.30 h) un concert homenatge al músic de Mollet Josep Lluís Lozano que va morir el novembre de 2017 a l'edat de 51 anys a causa d'una malaltia. El concert, de caràcter gratuït, congregarà els seus amics i companys de diversos grups musicals que li rendiran homenatge interpretant algunes de les cançons que ell va tocar i compondre.

Al concert de tribut a Josep Lluís Lozano actuaran Erin, Misery, Greenaway, Los Visitantes, Eventual, Toni Amaya, Ruben, Los siguientes i Cridens Tributo.
José Luis Lozano va ser promotor de l'Associació de Músics de Mollet i conegut en l'escena musical molletana per haver format part de nombrosos grups de música de la ciutat. Lozano, tocava diversos instruments, entre ells la guitarra elèctrica, i sovint col·laborava amb grups i orquestres. Entre ells Erin i Los Visitantes que participen de l'homenatge del dissabte. A l'Associació de Músics de Mollet va coincidir amb la majoria de grups i músics de l'escena local.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/desena-grups-rendeixen-tribut-sala-fiveller-music-josep-lluis-lozano/20181108104121032033.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO