Imprimir

Dereplac-Gest&Ius t'ofereix serveis per a viure tranquil

Redacció | 28 de de febrer de 2019

Av. Jaume I, 113, local. Tel. 936.893.878. E-mail: [email protected]

L'equip Dereplac-Gest&Ius ha obert en el nostre municipi una oficina per a estar més a prop teu.

Dereplac és molt més que una empresa de construcció, de reformes o d'interiorisme. Amb els seus més de 25 anys de trajectòria, Dereplac és reconegut per la qualitat dels seus treballs i per la seva constant innovació, com podràs comprovar en l'exclusiva oficina oberta en l'avinguda Jaume I, 113. Descobreix el que la il·luminació dels espais, les motllures, el guix laminat (Pladur), la fusta i la pedra, units a l'experiència i a la creativitat, són capaços d'aconseguir.

Però això no és tot, Dereplac t'ofereix un servei complet en el sector immobiliari, per això actua com a agent de la propietat immobiliària, gestiona comunitats i lloguers i vetlla per la teva tranquil·litat aconseguint-te la millor pòlissa d'assegurança.

En la mateixa oficina, Gest&Ius posa a la teva disposició serveis d'assessorament jurídic i de gestoria administrativa. Amb un tracte proper, Gest&Ius s'ocupa de tots els assumptes que et puguin afectar en el dia a dia, com a vehicles, tràmits d'autònoms i societats, contractes, reclamacions, declaracions tributàries, herències, entre d'altres.

Visita'ls i gaudeix de les instal·lacions!

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/botigues-i-serveis/dereplac-gest-ius-tofereix-serveis-per-viure-tranquil/20190228110418032602.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO