Imprimir

La Delegació del Govern col·labora en desinfectar els principals carrers de Mollet

RD | 30 de d’abril de 2020

L'Ajuntament de Mollet ha intensificat les tasques de desinfecció a la via pública preveient un major trànsit tant pel que fa a la sortida dels menors de catorze anys una hora al dia, així com durant els dies vinents de persones que podran sortir a passejar o a córrer. Per millorar aquestes tasques l'Ajuntament va contactar amb la Delegació de Govern a Catalunya. La Delegació ha respost i a través de Fomento col·labora enviant aquest dijous un camió cisterna que des de primera hora del matí està procedint a la desinfecció dels principals carrers de la ciutat mitjançant aiguabatre amb una solució d’aigua i hipoclorit.

El recorregut previst inclourà els carrers: Avda. Burgos; Avda. Jaume I; Avgda. Gaudí; Carrer del Bosc; ; Rambla Pompeu Fabra; Carrer de Can Fabregas; Ronda Orient; Carrer Berenguer III; Avda. Llibertat; Avda. Badalona; carrer de l’11 de Setembre; Carrer Joan Maragall; Via Ronda; avda. del Parc; Avda. de Rívoli; Rotonda de Can Borrell; Avda. de Caldes de Montbuí; Avda. Rafael de Casanovas; Ronda de Pinetons.


L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha tornat a insistir que "demanarem totes les ajudes i suport possible per seguir prevenint del contagi. El desconfinament parcial ha provocat una major presència tant de menors com dels seus progenitors al carrer i això anirà en augment a mida que passin els dies i continuï el desconfinament anunciat. Agraïm novament la resposta de la Delegació del Govern de Catalunya, i més concretament de la seva delegada, Teresa Cunillera, a la petició feta fa només uns dies en previsió d'aquest nou escenari. Aprofito per recordar i demanar al conjunt dels molletans i les molletanes que si surten a passejar, a córrer, a comprar, al banc, a la farmàcia, a treballar, o a fer qualsevol dels supòsits permesos en l'actual estat d'alarma, continuïn prenent totes les mesures de seguretat i prevenció necessàries per prevenir contagis i la expansió del virus.”
Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/delegacio-govern-col-labora-desinfectar-els-principals-carrers-mollet/20200430100822034492.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO