Imprimir

Decathlon dóna totes les seves màscares de busseig a l'Hospital de Mollet per fer-ne respiradors

RD | 30 de de març de 2020

La seu de Decathlon a Mollet del Vallès ha donat totes les màscares de busseig que tenia disponibles a l'Hospital de la ciutat. L'Ajuntament havia demanat a l'empresa si podia cedir-los el material en saber que es pot transformar en un respirador temporal per a pacients lleus de coronavirus. Segons el consistori, al centre sanitari a hores d'ara no li falta aquest tipus de material, però s'ha quedat de reserva les màscares de busseig per si algun dia són necessàries. L'empresa s'ha ofert a aconseguir-ne més si en calguessin.
L'alcalde de Mollet ha agraït a tota la ciutadania que ha volgut cedir el seu propi material la seva "ajuda, col·laboració i solidaritat". També ha donat "tot el suport" a treballadors, autònoms i empresaris. "No tingueu cap dubte que esmerçarem tots els nostres esforços i prioritzarem tot el que calgui per ajudar, dins de les nostres possibilitats, a tothom, i no deixarem abandonades a les persones i famílies més vulnerables", ha assegurat.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/decathlon-dona-totes-seves-mascares-busseig-lhospital-mollet-per-fer-ne-respiradors/20200330092714034392.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO