Imprimir

La Dècada de los 60 dóna la recaptació del seu darrer espectacle a l’Associació Mollet Contra el Càncer

Josep Lluís Boned | 02 de de desembre de 2019

L’Associació de Gent Gran la Década de los 60 ha fet entrega a l’Associació Mollet Contra el Càncer dels diners recaptats en la darrera actuació solidària que el grup de playback va fer el passat 13 de novembre al Mercat Vell. En total, entre la recaptació i les donacions, la Década de los 60 ha donat 600 €

Des de la Década de los 60, Maria Ortega, ha parlat “d’un petit gest que ens serveix per donar sentit i valor al qual fem ajudant dins les nostres possibilitats als altres”.

Per la seva banda, des de l’Associació Mollet Contra el Càncer, Ina Vico, ha mostrat el seu agraïment afegint que “tots els ajuts són benvinguts, i siguin petits o grans, ens permeten ajudar a la gent que s’apropa a nosaltres”.

Per la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Ana María Díaz, “una vegada més ens trobem amb persones, col·lectius i entitats que, per la seva solidaritat i altruisme que es posen de manifest amb gestos com el d’avui, ens fan sentir orgullosos de ser de Mollet”.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/decada-60-dona-recaptacio-seu-darrer-espectacle-l-associacio-mollet-cancer/20191202135929033964.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO