Imprimir

El Consorci de la Zona Franca accelera el desenvolupament urbanístic d'El Calderí

Josep Lluís Boned | 06 de de març de 2019

En els pròxims dies, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona propietària majoritària dels terrenys d'El Calderí presentarà a l'Ajuntament la documentació necessària per iniciar els tràmits urbanístics en aquest sector. Josep Monràs, alcalde de Mollet, ha explicat al programa 'L'entrevista amb l'alcalde' de Vallès Visió que el Consorci de la Zona Franca ha decidit accelerar el desenvolupament del sector El Calderí. Així els ho han fet saber en les diverses reunions que han mantingut amb el govern molletà.

El 80% d'aquest espai de 300.000 metres quadrats és públic i es preveu un 37% destinat a habitatge protegit.

El passat mes de novembre l'alcalde Josep Monràs ja es va reunir a Mollet amb el delegat de l'Estat al Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro, a qui va demanar que, com defensa l'Ajuntament, el desenvolupament urbanístic de la zona del Calderí, de la qual el Consorci n'és el màxim propietari, prioritzi la construcció de pisos de protecció oficial i equipaments socials.

En l'àmbit econòmic i empresarial, l'alcalde de Mollet també va dir a l'entrevista que aquest dimarts va concedir a la televisió comarcal que diversos propietaris i promotors volen incrementar l'activitat econòmica de Can Prat. L'activitat que es pot desenvolupar en aquest sector està relacionada amb la indústria i els serveis.


D'altra banda, Josep Monràs, també ha explicat que empreses relacionades amb el món tecnològic i la Universitat Autònoma de Barcelona participaran en la posada en marxa del Mollet Hub, que es farà durant aquest mes. Amb la seva presència, l'equipament oferirà una millor formació i impulsarà la
creativitat dels joves.


Josep Monràs finalment ha explicat que aviat, Segro començarà a construir naus industrials i també per a logística on anteriorment hi havia Barcardí.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/consorci-zona-franca-accelera-desenvolupament-urbanistic-calderi/20190306182644032629.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO