Imprimir

La Colla del Torrats convoca el seu primer Confinatasques

RD | 08 de de maig de 2020

La Colla dels Torrats vol continuar entretenint a la gent del poble. Per aquest motiu el dissabte 9 de maig a les 19:00 h organitza el seu primer Confinatasques. Aquest esdeveniment tindrà lloc per instagram live a @covid19triplejsoundfestival.


Aquesta idea surt perquè durant el confinament, la Colla dels Torrats han estat compartint vermuts i sessions de música de la mà dels @covid19triplejsoundfestival (tres integrants de la colla que des de casa seva, fan sessions de música i ball per Instagram live, un o dos cops per setmana). Aquest és el motiu pel qual va sorgir la idea de fer un correbars virtual, el Confinatasques.


“Vam pensar a fer participar alguns dels bars i establiments amb els quals sempre podem comptar per fer el nostre tradicional Torratasques de Festa Major, i ara que la situació actual no ens permet sortir de casa pel confinament, els volem fer partícips d'aquesta iniciativa”, expliquen des de la colla.

El Confinatasques consistirà en el fet que els "TripleJ" dinamitzaran aquest esdeveniment en el qual de manera telemàtica anirem fent xaranga per poder arribar a cadascun dels bars virtualment.


Cada vegada que s’arribi a un dels bars, els TripleJ explicaran la manera com s’ha de beure la beguda que els participants hauran de preparar a casa. Les consumicions van a càrrec dels participants. Des de la Colla dels Torrats recomanen un consum responsable i recorden que és un esdeveniment creat per totes les edats, per fer-ho en família.

A banda de l'instagram live de @covid19triplejsoundfestival, que serà per on es podrà seguir el Confinatasques, es farà una connexió paral·lela per Google Meet al següent enllaç: https://meet.google.com/mmm-zxzp-nry. D'aquesta manera es podrà veure tots els participants.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/colla-torrats-convoca-seu-primer-confinatasques/20200508120022034516.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO