Imprimir

El Club Muntanyenc reuneix més de 700 persones al 32è Aplec Excursionista dels Països Catalans

clicama | 16 de de desembre de 2008

L’Aplec celebrat durant el pont de la Constitució a Monistrol de Montserrat va ser tot un èxit

El Club Muntanyenc Mollet va reunir aquest pont de desembre al voltant de 715 persones a l’Aplec que s’organitzava a Monistrol de Montserrat. Durant els quatre dies de festa es van realitzar activitats de tot tipus, tant excursions i escalades com visites culturals i concerts. Els assistents a l’Aplec també van poder gaudir de conferències, actuacions de l’Esbart Monistrol Dansaire i d’un sopar de germanor. Durant l’Aplec es van visitar llocs tan emblemàtics com les Coves de Salnitre de Collbató i es va recrear el camí de la Batalla d’El Bruc, tot i que La Muntanya de Montserrat va ser la protagonista des d’un principi.

En Valentí Careta, president del Club Muntanyenc Mollet, afirma que l’Aplec va ser “fantàstic” i agraeix la participació de l’Ajuntament de Monistrol. Careta comptabilitza uns 715 assistents a l’Aplec, tot i que diu que “aquestes persones només eren les que dormien als hotels; per tant hi havia gent dels voltants que venia pel seu compte”.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/esports/club-muntanyenc-reuneix-mes-700-persones-32e-aplec-excursionista-dels-paisos-catalans/20081216000000000889.html


© 2019 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO