Imprimir

Ciutadans demana millorar la neteja a la ciutat i rebutjar la resolució aprovada pel Parlament

Redacció | 31 de d’agost de 2016

El grup municipals de Ciutadans presentarà una moció al proper Ple que demana garantir el servei de neteja de la ciutat, informar al ciutadà de la prestació del servei, detectar els punts febles i millorar la seva efectivitat. D'altra banda, també presentarà una altra moció que rebutja "qualsevol iniciativa il•legal de les institucions catalanes".

S'acaben les vacances i torna a engegar-se la vida política a la ciutat després de dos mesos entre la celebració de l'últim Ple i el que tindrà lloc a finals d'aquest mes. La darrera sessió plenària va tenir lloc a mitjans de juliol, després de decidir englobar el ple d'aquell mes i de l'anterior en una sola sessió. A l'agost, la vida política al Consistori molletà s'atura i torna a activar-se després de la Festa Major del municipi. Ciutadans ha estat el primer grup municipal en anunciar la presentació de dues mocions  al següent Ple que, com és habitual, tindrà lloc el darrer dilluns de mes a les 19h.

 


La primera moció demana "garantir la qualitat del servei de recollida de residus municipals i de neteja vial i oferir informació accessible a tots els ciutadans sobre la prestació del servei".  L'objectiu d'aquesta moció és "detectar els punts febles en la prestació d'un dels serveis essencials de la ciutat per millorar la seva efectivitat".

 


La segona moció rebutja "la resolució separatista aprovada pel Parlament de Catalunya i qualsevol iniciativa il•legal que emprenguin les institucions catalanes i els seus representants i càrrecs públics". Des de Ciutadans creuen que "les resolucions rupturistes aprovades a la Cambra Catalana suposen un reconeixement del Parlament i del Govern de Catalunya d'atribucions superiors a les que deriven de l'autonomia recollida a la Constitució". A més, expliquen que aquest text de rebuig té "voluntat de consens" i destaquen que "està obert a altres propostes o modificacions de manera que s'hi sumin els partits polítics que ho desitgin".

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/ciutadans-demana-millorar-neteja-ciutat-i-rebutjar-resolucio-aprovada-pel-parlament/20160831103950011667.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO