Imprimir

Ciberseguretat, Starups i influencers noves accions formatives al Mollet Hub

RD | 25 de d’octubre de 2019

El pròxim 29 d’octubre es posarà en marxa la primera de les tres accions formatives previstes per aquest trimestre al Mollet Hub, l’espai municipal d’innovació i emprenedoria de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

La primera conferència, el dimarts vinent, porta per títol “Per què comprar una camisa quan la pots llogar?” a càrrec de Sheila Moya, co-fundadora de Pislow. Es tracta d’una startup que ofereix Fashion Renting, és a dir, lloguer de moda. Ofereixen poder llogar articles de moda per a usar-los i després tornar-los. És un negoci que va néixer digital i posa de manifest que els usuaris cada vegada són més conscients de la seva implicació en el seu procés de canvi ambiental, pel que demanda models més circulars i més sostenibles en el sector de Retail.

La segona acció formativa, el 12 de novembre, porta per títol “Com puc saber si m'han hackejat el meu e-mail i com gestiono una crisi de comunicació digital de la meva empresa?”. Anirà a càrrec de Selva Orejón, experta en ciberseguretat, gestió de la identitat online, reputació digital i comunicació de crisis digital.

La tercera acció, prevista pel dijous 28 de novembre anirà a càrrec de Naima Barcelona, blogger, creadora i generadora de continguts digitals i influencer i inspiradora. El títol de la conferència és “Com una blogger aconsegueix més de 300.000 seguidors i treballa amb les millors marques?”.

Les conferències, que es duran a terme a les instal·lacions de Mollet Hub (Av. Jaume I, 32), estan obertes a totes aquelles empreses i emprenedors/es interessats a millorar la seva competitivitat a través de la innovació.

Mollet Hub és un punt de trobada per a persones emprenedores, empreses i ciutadania al centre de Mollet del Vallès on es promou la innovació, la creativitat, la competitivitat empresarial i l’emprenedoria. És un ecosistema on els emprenedors, empreses i ciutadania treballen junts, col·laboren i formen una comunitat.

Des de MolletHub es vol apropar l’emprenedoria i la innovació a tots els grups d’interès del territori: ciutadania, empreses i centres educatius. Una eina per aconseguir aquesta proximitat que ofereix el MolletHub és la difusió i el coneixement d’experiències com les que presentem avui.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/ciberseguretat-starups-i-influencers-noves-accions-formatives-mollet-hub/20191025160021033809.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO