Imprimir

Tres-centes persones omplen Can Rajoler per escolar les propostes del PSC de Parets

RD | 20 de de maig de 2019

psc-parets
psc-parets

El PSC de Parets va fer un míting el passat dissabte a la tarda al teatre Can Rajoler, on unes tres-centes  persones van assistir per escoltar en veu del candidat a l'Alcaldia del partit, Francesc Juzgado, les propostes que té per als pròxims 4 anys de legislatura si aconsegueix renovar el càrrec. A l'acte van ser presents la resta de membres de la candidatura i es van reproduir vídeos on s'explicava el que el PSC ha fet durant els darrers quatre anys. A més, també es van poder veure vídeos en els quals alguns paretans i paretanes donaven suport a l'actual Alcalde.

L'acte, que va estar presentat pel número sis de la llista, Francesc Juzgado, va servir per explicar que tenen intenció de generar 1200 nous llocs de treball durant la pròxima legislatura, o fer un pas més pel que fa a la gratuïtat dels llibres de text i aconseguir que els llibres d'Educació Secundària Obligatòria també passin a ser gratuïts als instituts de Parets.

Pel que fa a la campanya electoral, el PSC es mostra optimista i expliquen que estan rebent molt suport quan fan activitats al carrer o al mercat municipal, i creuen que podran obtenir un resultat que els permeti continuar ocupant l'Alcaldia de Parets.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/politica/centes-persones-omplen-can-rajoler-primer-acte-electoral-psc-parets/20190520160538033023.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO