Imprimir

Casa Gerardo, tapes i molt més

Redacció | 27 de d’abril de 2017

Casa Gerardo és una Gastro-Bar que ofereix als seus clients una gran carta de tapes
Casa Gerardo és una Gastro-Bar que ofereix als seus clients una gran carta de tapes
c. sol, 75 Tel. 935.440.788Casa Gerardo és una Gastro-Bar que ofereix als seus clients una gran carta de tapes i entrepans, però també excel·lents menús de diari i de cap de setmana, inclòs un menú complet per a celíacs. De fet Casa Gerardo forma part de la guia Viatjar sense gluten i pertany a l'associació de Celíacs de Catalunya.
Casa Gerardo, a més a més, està especialitzada en plats tradicionals Lleonesos com el Cocido Maragato i el famosíssim Botillo. Plats tots ells elaborats amb productes de mercat diari i de proximitat.
Casa Gerardo no és només una casa de menjars sinó també lloc agradable per a qualsevol moment del dia. Un bon espai on degustar també una cervesa Prèmium o uns Gins en companyia. Disposen de projector i pantalla de TV per compartir els grans esdeveniments esportius. I el que és més important: cuiden als seus clients. "El client i la seva atenció és la nostra principal preocupació, a la qual atendrem amb professionalitat", explica Santos propietari de Casa Gerardo.

c. sol, 75 Tel. 935.440.788

Casa Gerardo

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/botigues-i-serveis/casa-gerardo-tapes-i-molt-mes/20170427120228026956.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO