Imprimir

Un caporal de la Policia Municipal rep una medalla en el Dia de les Esquadres

Redacció | 17 de d’abril de 2019

El caporal de la Policia Municipal de Mollet del Vallès Antonio Mendoza Rojano ha rebut la medalla de bronze, amb distintiu blau del cos dels Mossos d’Esquadra, per ser un exemple de treball i implicació.

La concessió d’aquest guardó al caporal Antonio Mendoza es va fer el dimarts 9 d’abril durant la celebració del Dia de les Esquadres de la Regió Metropolitana Nord, a l’auditori de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, a Mollet del Vallès.

El regidor de Seguretat Ciutadana de Mollet, Josep Garzón, va entregar la distinció a Antonio Mendoza per ser un exemple de treball i implicació, desenvolupant tasques dins del cos de la Policia Municipal. Durant els darrers 10 anys, el caporal Mendoza -amb 39 anys de servei al cos-  ha estat el comandament responsable de l’oficina de denúncies i atenció a la ciutadania de la comissaria de la Policia Municipal de Mollet.

Cada any, els Mossos d’Esquadra reconeixen les actuacions meritòries dels membres del cos, dels membres d’altres cossos policials i de representats de l’àmbit de la judicatura i de la societat civil.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/caporal-policia-municipal-rep-medalla-dia-esquadres/20190417105624032842.html


© 2021 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO