Imprimir

Can Quimet Gall, fruita i verdura ecològica

Redactor | 12 de de gener de 2017

Mercat Municipal, parada 41 i Mercat Setmanal

A les parades que Can Quimet Gall té al Mercat Municipal de Mollet i al mercat setmanal, pots trobar tota classe de fruites i verdures, amb certificat de producció ecològica, directament des d'un hort de proximitat a la teva taula. Productes propis, però també d'altres pagesos.
Can Quimet Gall no és només un punt de venda de fruites i verdures sinó que és el nom d'una masia de Lliçà d'Amunt que des del 2012 impulsa un projecte d'hort ecològic.
A la masia cultiven moltes varietats de verdures que després venen als molletans. Verdures que, en molts casos, són de varietats cultivades tradicionalment al Vallès Oriental, molt adaptades al territori, que amb els anys s'havien gairebé perdut i que ara alguns pagesos s'esforcen per recuperar.
En aquests moments Can Quimet Gall ofereix diverses varietats de cols que destaquen pel seu gust i textura i que procedeixen de la tasca de recuperació de verdures tradicionals que fa l'entitat Llavors Orientals. Molt aviat, fruit d'aquesta feina, també oferiran Bròquils de Santa Teresa.
A la parada, hi ha altres productes de temporada com taronges i mandarines o pomes de Girona.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/economia/can-quimet-gall-fruita-i-verdura-ecologica/20170112115602009904.html


© 2019 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO