Imprimir

Can Gomà s'estrena a la Festa de les Nacionalitats de Mollet

Redacció | 09 de de juliol de 2018

La Festa de les Nacionalitats i Comunitats Autònomes va celebrar-se per primer cop al pati del Teatre de Can Gomà. La festivitat complia el seu 39è aniversari i ho feia amb un programa d'activitats consolidat i amb un nou escenari, que va omplir les butaques del pati de Can Gomà. Anteriorment, aquest esdeveniment s'havia celebrat al parc de Can Gomà o el parc de Can Borrell. 

L'objectiu d'aquesta trobada, que va organitzar l'Irmandade a Nosa Galiza de Mollet, és mostrar la cultura gallega a Mollet i, de fet, aquesta és una de les activitats més destacades al llarg de l'any de l'Irmandade. Més d'una desena d'entitats van desfilar per l'escenari del pati de Can Gomà, que van omplert d'actuacions amb música d'altres llocs de l'Estat. D'entre les entitats més destacades hi havia la colla Gitanes de Martorelles, el Coro Rociero de la Llagosta  o les gaites de l'entitat gallega de Mollet. 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/cultura/can-goma-aculla-festa-nacionalitats-mollet/20180709204504031039.html


© 2019 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO