Imprimir

Campanya informativa a Gallecs per evitar que els propietaris dels gossos els portin deslligats

RD | 18 de de juny de 2019

Els Agents Cívics de l’Ajuntament de Mollet del Vallès han posat en marxa una campanya per informar els propietaris de gossos de com s’han de comportar els seus animals de companyia a l’espai natural de Gallecs. La campanya s’ha iniciat el dilluns d’aquesta setmana i continuarà fins al pròxim dia 28 de juny.


L’objectiu de la campanya segons han informat l’Ajuntament és evitar l’impacte negatiu dels animals a l’espai protegit. “Un dels comportaments incívics més habituals, i amb més incidència al medi ambient i a les persones, és que els gossos vagin deslligats”, recorden des del consistori. “Aquesta conducta provoca un impacte negatiu a la fauna salvatge i als conreus de Gallecs, a més de causar greus molèsties a la ciutadania que gaudeix de l’entorn natural”, comenten des de l’Ajuntament.


La campanya informativa es portarà a terme durant dues setmanes consecutives, en horari de matí i tarda, en diferents punts d’accés a Gallecs.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/campanya-informativa-gallecs-per-evitar-els-propietaris-dels-gossos-els-portin-deslligats/20190618110315033203.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO