Imprimir

El Camp de Futbol de la Zona Sud estrena la nova gespa

RD | 31 de d’octubre de 2019

Els diferents equips de la UD Molletense ja poden fer ús a partir d’aquest dijous de la nova gespa que s’ha instal·lat al camp d’aquest equipament municipal. Aquesta nova actuació se suma a la que també ha fet darrerament l’Ajuntament en aquest espai com va ser la instal·lació d’una pèrgola que cobreix tota la zona de grades amb seients fixes.

Igual que s’ha fet en altres actuacions semblants, i es farà en properes, aquest tipus de gespa que s’ha instal·lat al Camp de Futbol de la Zona Sud té unes prestacions tècniques de màxima qualificació per a la pràctica esportiva, amb certificació FIFA QUALITY PRO, i amb criteris de sostenibilitat.

L’alcalde de Mollet i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, ha donat a conèixer que el pressupost conjunt que hem destinat a la coberta de la graderia i a la gespa és d’uns 300.000 € aproximadament “afegint que “amb aquesta actuació seguim mantenint el nostre compromís de millora de les instal·lacions esportives de la ciutat". De fet va avançar que seguiran les millores  dels camps de futbol amb el canvi de gespa del camp de la UD Lourdes, "amb la qual cosa tots els equips de futbol de Mollet disposaran de gespa nova”.

Per la seva banda, el president de la UD Molletense, Gabriel Montoya, ha parlat “d’una instal·lació de primer nivell” hi ha volgut agrair “a l’Ajuntament per, una vegada més, complir amb els seus compromisos i als altres clubs de la ciutat que ens han acollit fantàsticament mentre ha durat el procés d’instal·lació de la gespa”.

Aquesta actuació de millora de les instal·lacions esportives s'afegeix a la que s’ha fet recentment al Camp de Futbol dels Germans Gonzalvo, a la Pista Municipal d’Atletisme la Pedra Salvadora, a l’interior i a la pista exterior del Pavelló de Plana Lledó o amb la instal·lació de vorades que protegeixen la tanca del Camp Municipal de Futbol Juan Bocanegra.

 

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/esports/camp-futbol-zona-sud-estrena-nova-gespa/20191031165838033834.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO