Imprimir

Ca n’Arimon celebra els 19 anys amb un cap de setmana d’activitats

RD | 17 de d’octubre de 2019

El Centre Municipal d’Esports i Salut de Mollet del Vallès, ca n’Arimon, celebra enguany 19 anys de vida convertint-se en el punt de referència a la ciutat pel que fa el fitness, el benestar i la pràctica de l’esport en general. Per celebrar-ho, s’han organitzat un seguit d’activitats i classes especials des d’aquest dijous 17 d’octubre fins dissabte 19.

Així, durant aquests dies, entre d’altres, hi haurà activitats destinades a tota la família, com ara el Zumba Family, la xocolatada o el Pintacares i Jocs Infantils, i d’altres destinades al públic en general, com ara el Master d’Aiguagym o una Masterclass d’Spinning, entre d’altres. 

També aprofitant aquest 19è aniversari, ca n’Arimon, en col.laboració amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer – Catalunya Contra el Càncer, ha organitzat un Zumba solidari en la lluita contra el càncer de mama.

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/esports/ca-n-arimon-celebra-els-19-anys-amb-cap-setmana-d-activitats/20191017165811033774.html


© 2020 clicama

Diari digital de Mollet i el Baix Vallès

Amb la col·laboració 

Generalitat_dep_presidència_LOGO